Presă brânzeturi cu functie de crintă si masă presare

Consultanta

Proiectare

Constructie

Service

Oferim solutii tehnice personalitate pentru toti clientii nostri inca incepand din faza de proiectare a utilajului dorit.

Prese branzeturi

Presarea brânzeturilor este o etapă importantă în procesul de producție a brânzeturilor, prin care se elimină excesul de lichid și se creează forma și textura dorită pentru brânzeturi. Presa de brânzeturi, cunoscută și sub numele de crintă sau masă de presare, este un dispozitiv special conceput pentru această etapă a procesului de producție a brânzeturilor.

Presarea brânzeturilor poate fi realizată manual, cu ajutorul unui prosop sau al unui alt obiect plat și greu, sau cu ajutorul unei prese automate, care aplică presiune constantă asupra brânzeturilor în timpul procesului de producție.

Presupunând că sunteți interesat de prese automate pentru brânzeturi, acestea pot fi proiectate în diferite dimensiuni și capacități, în funcție de nevoile specifice ale producătorului. Acestea sunt construite din materiale durabile, cum ar fi oțelul inoxidabil sau lemnul, și sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat și de curățat.

Noi proiectăm și producem prese automate sau manuale pentru brânzeturi adaptate la specificațiile dumneavoastră. Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a dezvolta soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră specifice și pentru a ne asigura că produsele noastre sunt perfect adaptate la fluxul dumneavoastră de producție.

Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate alimentară, pentru a asigura igienă și siguranță alimentară. De asemenea, noi putem oferi servicii de instalare, întreținere și reparații pentru a vă ajuta să mențineți performanța și durabilitatea presei de brânzeturi în timp.

Presă brânzeturi cu functie de crintă si masă presare

Echipamentul este o presă de brânzeturi cu funcția suplimentară de scurgere (crinta) și pre-presare (presare ușoară - pre-presa).

Acest echipament poate fi folosit ca presă, pre-presă și crintă scurgere, dar și masă de lucru.

Crinta de presare este utilizată în cadrul procesului de fabricaţie a brânzeturilor, fiind un utilaj de tip universal care este utilizat la presarea coagulului în vederea eliminării zerului. Utilajul este executat în formă rectangulară, dotat cu robinet de evacuare a zerului, site de presare şi greutăţi toate executate din oţel inoxidabil 5 Ni Cr 180. Cuva crintei este ansamblată prin sudură cu suprafaţa şi îmbinările şlefuite cu colţuri rotunjite şi fără zgârieturi, iar suprafaţa exterioară este îmbinată tot prin sudură şi finisată prin şlefuire şi rozetată sau satinată după preferinţa clientului. Crinta este prevăzută la picioare cu roţi pentru a facilita introducerea ei sub vana de procesare cu care lucrează în tandem. Utilajul este conceput astfel încît să corespundă din punct de vedere al reglementărilor impuse de normele de protecţia muncii.

Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati, aceasta depinde foarte mult de caracteristicile si cerintele impuse de client.


Contacteaza-ne:

Specialistii nostri iti stau la dispozitie


Vana

mecanizata

Separator

centrifugal

Filler

branzeturi

Racire

stocare lapte

Receptie

lapte crud

Rezervor

pasteurizare