Consultanta
Proiectare
Constructie
Service
Oferim solutii tehnice personalitate pentru toti clientii nostri inca incepand din faza de proiectare a utilajului dorit.
Pasteurizatoare miere
Pasteurizatorul de miere este un dispozitiv utilizat pentru a încălzi mierea la o temperatură specifică și pentru o anumită perioadă de timp, pentru a reduce sau elimina bacteriile, sporele și enzimele care pot afecta calitatea și durata de depozitare a mierii. Procesul de pasteurizare poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului și consistenței mierii.
Noi proiectăm și producem pasteurizatoare de miere adaptate la specificațiile dumneavoastră. Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a dezvolta soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră specifice și pentru a ne asigura că produsele noastre sunt perfect adaptate la fluxul dumneavoastră de producție. Pasteurizatoarele de miere pot fi proiectate în funcție de dimensiunea și capacitățile dorite și pot fi construite din materiale de calitate alimentară, cum ar fi oțelul inoxidabil, pentru a asigura igienă și durabilitate în timp.
Toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de performanță și igienă și pot fi utilizate pentru orice afacere, indiferent de gradul de dezvoltare al acesteia. De asemenea, oferim servicii de instalare, întreținere și reparații pentru a ne asigura că pasteurizatoarele de miere funcționează în parametri optimi și sunt durabile în timp.
Cu ajutorul pasteurizatoarelor noastre de miere, veți putea să îmbunătățiți calitatea și durata de depozitare a mierii, reducând astfel riscul de contaminare și degradare a acesteia. Procesul de pasteurizare poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului și consistenței mierii, ceea ce poate crește atractivitatea acesteia pentru clienți.
Pentru ca mierea de albine sa poata fi comercializata este necesara trecerea ei printr-o serie de operatiuni tehnologice care in ansamblu poarta denumirea de operatiunea pentru conditionarea mierii.
Unul din aceste procese este pasteurizarea mierii.
Pasteurizarea presupune incalzirea mierii la temperaturi ridicate, prin acest proces distrugandu-se unele reziduri (drojdii) si cristalele formate, urmat de racirea rapida a mierii, acest proces permitand mierii de albine sa se mentina fluida cel putin 6 luni de zile.
Proiectam si producem pasteurizatoare miere pentru afacerile mici si mijlocii dar si industriale, in functie de nevoile dumneavoastra.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati, aceasta depinde foarte mult de caracteristicile si cerintele impuse de client.
Contacteaza-ne:
Specialistii nostri iti stau la dispozitie